BIK demanton pretendimet se i arrestuari për dhunim seksual është hoxhë

BIK demanton pretendimet se i arrestuari për dhunim seksual është hoxhë

Bashkësia Islame e Kosovës, ka demantuar raportimet se personi i arrestuar në Fushë Kosovë nuk është pjesë e këtij institucioni.

Policia e Kosovës në raportin njëzetekatër orësh, të martën, ka kumtuar se një vajzë 21 vjeçare është dhunuar seksualisht.

Sulmuesi është arrestuar nga organet e rendit dhe është dërguar në mbajtje.

Por, BIK-u thotë se “pretendimet se personi është hoxhë nuk janë të vërteta”.

“I arrestuari në fjalë nuk është pjesë e Këshilli të BI-së, madje i arrestuari nuk është fare imam-hoxhë, e as teolog islam”, thuhet në reagimin e këtij institucioni fetar. /Insajderi.com