BIK vazhdon traditën e therjes së Kurbanit, këtë vit çmimi 120 euro

BIK vazhdon traditën e therjes së Kurbanit, këtë vit çmimi 120 euro

Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës, njofton se ashtu si edhe viteve të mëparshme, edhe këtë vit vazhdon traditën e tubimit dhe therjes së kurbaneve për nevojat e nxënësve të Medresesë dhe besimtarëve myslimane me gjendje të rëndë materiale, përcjell Insajderi.

Sipas njoftimit, edhe këtë vit Kryesia ka vendosur që çmimi për një kurban të jetë 120 euro ose kundërvlera e këtij çmimi.

“Luteni që porositë e të interesuarve të na i dërgoni në kohën optimale, kur dhe mundemi ta kryejmë në plotni amanetin tuaj. Pagesën e porositësve të kurbaneve, Ju mund ta përcillni në adresë të përfituesit: Kryesia e Bashkësisë Islame të Kosovës

NLB-Prishtina

Account No (IBAN): XK05 1700200100103672

Sëift Code (BIC) – NLPRXKPR

Adresa: Ukshin Hoti 124

10 000 PRISHTINË”, thuhet në njoftim.Top of Form/Insajderi.com