Bilall Sherifi i Nisma: Vetëvendosje është bindshëm partia e parë në Kosovë

Bilall Sherifi i Nisma: Vetëvendosje është bindshëm partia e parë në Kosovë

Anëtari i Nisma Socialdemokrate, Bilall Sherifi, ka folur për gjendjen politike në Kosovë dhe përkrahjen që e kanë aktualisht partitë, duke thënë së Vetëvendosja ka rënie, por është partia e parë në sondazhe.

“Vetëvendosje e di se ka rënie dhe është duke pasur vazhdimisht, por ata nuk janë duke treguar për këto rënie nëpër sondazhe që po mbahen”, tha fillimisht Sherifi në Primë Time, transmeton Insajderi.

“Por, është ë vërtetë se ata janë bindshëm partia e parë në Kosovë, por ata e  dinë se nuk i kanë as afër 50 deputet, por do ti kishin 40 nëse zgjedhjet do të mbaheshin këtë të diel – por nuk do të mbahen këtë të diel”, tha Sherifi, duke aluduar se do të këtë rënie të vazhdueshme edhe në muajt ë ardhshëm për këtë parti./Insajdëri.com.