Biseda për të cilën akuzohet Zenun Pajaziti

Biseda për të cilën akuzohet Zenun Pajaziti

Në “Dosjen e Shefave”, që Insajderi publikoi në vitin 2016 Adem Grabovci ia lexonte emrat e kandidatëve për anëtarë të Bordit të ujësjellësit të Gjilanit, Zenun Pajazitit.

Pajaziti i seleksiononte ata në bazë të përkatësisë politike, e jo në bazë të kritereve të kërkuara me ligj dhe me konkurs.

Sot prokuroria ka ngritur aktakuzë për 11 personazhe të kësaj dosje, në mesin e të cilëve është Zenun Pajaziti.

Biseda ishte zhvilluar më 6 dhjetor 2011, përmes saj dëshmohej për mënyrën e përzgjedhjes së anëtarëve të bordit dhe veprimeve të Zenun Pajazitit.

https://video.gjirafa.com/insajderi?video=biseda-per-te-cilen-akuzohet-zenun-pajaziti-2