Blerim Dina, kryetar i OShP-së

Blerim Dina, kryetar i OShP-së

Me 64 vota për, 10 abstenime e një votë kundër, Kuvendi i Kosovës ka zgjedhur, Blerim Dinën, kryetar të Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP).

Gjithashtu, Goran Bilenkoviç, dhe Nuhi Paçarizi, janë zgjedhur anëtar të bordit të OSHP-së.

Kuvendi i Kosovës ka dështuar disa herë në votimin për Organin Shqyrtues të Prokurimit./Insajderi.com