Borrell i buzëqeshur në krah të Thaçit, injoron keq Vuçiqin

Borrell i buzëqeshur në krah të Thaçit, injoron keq Vuçiqin

Liderët e Ballkanit Perëndimor janë duke marrë pjesë në një takim joformal në Bruksel me udhëheqjen e re të Bashkimit Evropian.

Kosovën në këtë takim është duke e përfaqësues presidenti i Kosovës Hashim Thaçi.

Në një fotot, të cilat janë publikuar nga media ndërkombëtare, shihen liderët e Ballkanit Perëndimor dhe atë të BE-së duke shkuar për të bërë një fotografi të përbashkët.

Në këtë foto, shefi i diplomacisë së BE-së, Josep Borrell, injoron keq presidentin e Serbisë, Alesander Vuçiq, duke ecur i buzëqeshur dhe përkrah me Thaçin.

Në këtë takim pritet të flitet për zgjedhimin e BE-së, derisa presidenti I Kosovës ka paralajmëroj se sërish do të kërkoj liberalizimin e vizave.