Bozhoviq: 16 muaj nga vrasja e Oliver Ivanoviçit dhe ende nuk e dijmë kush e bëri krimin

Bozhoviq: 16 muaj nga vrasja e Oliver Ivanoviçit dhe ende nuk e dijmë kush e bëri krimin

Ajo thotë se Ivanoviqi ishte politikan i cili shihej për të mirë madje edhe nga shqiptarët dhe procesin kundër tij për krime lufte e komenton veç si një montim.

Bozhviq flet shumë rralle për mediat shqiptare dhe tregon se është zhgënjyer me hetimin.

Dokumentarin e plotë mund ta gjeni këtu.

InDoks në këtë dokumentar do t’i kthehet problemit të Veriut që edhe pak ditë do të përballet me zgjedhjet që dihet që do ti fitojë Lista Serbe. Serbë e tjerë, që nga vrasja e Oliver Ivanoviqit, frikësohen t’i konkurrojnë asaj, kurse Vetëvendosja e PDK-ja po marrin pjesë në zgjedhjet që dihet që nuk mund t’i fitojnë. E zgjedhjet edhe mund të dështojnë, ani pse do të shpenzohen qindra-mijëra euro në to.