Brenda një dite 659 gjoba për mosmbajtje të maskave në Maqedoninë e Veriut

Brenda një dite 659 gjoba për mosmbajtje të maskave në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoninë e veriut  njofton se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për mbrojtje nga Coronavirusi.
Nga kjo ministri thonë se në 24 orët e fundit janë regjistruar 659 raste të mosmbajtjes së maskës mbrojtëse.
Policia u bën apel qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, për parandalimin e COVID-19. /Insajderi.com