Brenda zyrës së Haradinajt gjatë takimit me Albright – dëgjojeni anglishten e kryeministrit

Brenda zyrës së Haradinajt gjatë takimit me Albright – dëgjojeni anglishten e kryeministrit

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka pritur në takim ish-sekretaren Amerikane të Shtetit, Madeleine Albright.

I pari i Qeverisë u shpreh falënderues ndaj ish sekretares Albright për angazhimin e saj dhe ShBA-së për çlirimin e Kosovës.

Ish-sekretarja Amerikane e Shtetit, Madeleine Albright sërish shprehi admirimin që ka për popullin e Kosovës dhe tha se është privilegj për të që të marr pjesë në këtë përvjetor.

Në videon e publikuar më poshtë, mund të dëgjoni bashkëbisedimin e Haradinajt me Albright gjatë takimit: