Breshër i përmasave të mëdha në Pejë

Breshër i përmasave të mëdha në Pejë

Peja është goditur nga stuhi të mëdha në orët e pasdites.

Më herët u raportua se rrugët e këtij qyteti janë përmbytur nga reshjet e mëdha të shiut ndërsa tani breshëri ka mbuluar fare rrugët e këtij qyteti si dhe rrethinës së tij.