BSPK zgjedh kreytarin dhe nënkryetarin

BSPK zgjedh kreytarin dhe nënkryetarin

Ali Gashi do të jetë kryetar i Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, ndërsa nënkryetar Frashër Raci.

Këtë vendim e morën delegatët e Kuvendit të BSPK-së, njofon Insajderi.

Kryetari vjen nga dega e Administratës, ndërsa nënkryetari nga dega e burgjeve.

Në një kumtesë thuhet se është mbajtur edhe një minutë heshtje për shkak se disa sindikalistë humbën jetën.

Më pastaj punimet vazhduan.

“BSPK ne prani te 52 delegateve miratoi procesverbalin e mbledhjes se KD te kaluar, Raportin e Punës dhe atë Financiar, Raportin e Auditimit si dhe caktoi datën e Kongresit te VIII me radhe te BSPK i cili do te mbahet me 2 tetor 2021”, thuhet në deklaratë. /Insajderi.com