Burdushi kërkon leje nga VV dhe LDK t’ia spërkat dyert: Lëshmoni unë e di çfarë bëj

Burdushi kërkon leje nga VV dhe LDK t’ia spërkat dyert: Lëshmoni unë e di çfarë bëj

I ashtuquajturi mjek popullor, Hysri Peqani, ka thënë se i duhet vetëm pak kohë që të bëjë koalicionin VV-LDK.

Ai thotë se njëherë nuk e ka të lejuar nga shteti të bëjë punën e tij, por në momentin që i lejohet kjo, ai do e bëjë koalicionin.

“Unë njëherë e kam të ndaluar nga shteti që të punoj”, ka thënë ai.

“Nëse më lejon shteti, unë shkoj para dyerve të tyre dhe bëjë me duar punën time. Le të më lejojnë t’ua spërkas dyert e LDK’së e VV’së”, ka shtuar Peqani.

“Lutjet ndikojnë për tre ditë ose 24 orë”

“Lëshmoni unë e di se cfare bej”, tha ai.