Burdushi mohon akuzat kundër tij

Burdushi mohon akuzat kundër tij

I njohur si “mjek popullor”, Hysni Peqani, ndryshe Burdushi, ka mohuar akuzat qe i ngarkohen atij, njofton Insajderi.

Në seancën e shqyrtimit të dytë të mbajtur të mërkurën në Departamentin Special të Gjykatës Themelore në Prishtinë. Mohoi gjithçka.

Burdushi akuzohet për veprat penale “ushtrimi i kundërligjshëm i veprimtarisë mjekësore ose farmaceutike”, “shpërlarje parash” dhe për armëmbajtje pa leje.

Peqani në të kaluarën ka qenë edhe i burgosur për akuzat që janë ngritur kundër tij. /Insajderi.com