Burri dhe gruaja akuzohen për vrasjen e foshnjës njëmuajshe

Burri dhe gruaja akuzohen për vrasjen e foshnjës njëmuajshe

Një çift nga Londra janë akuzuar për vrasjen e foshnjes së tyre njëmuajshe.

Tomas Vaitkevicius 44 vjeçar dhe Clare Sanders 42 po akuzohen për vrasje dhe shkaktimin ose lejimin e vdekjes së vajzës së tyre Eva Sander, ka njoftuar Policia.

Dy të akuzuarit janë ftuar të paraqiten sot në gjykatë. Foshnja e tyre vdiç në spital më 2 shtator të vitit 2017, shkruan Metro UK.