Burri i deputetës së LDK-së kapet me armë dhe drogë, reagimi i saj kur kapet në kamerë të fshehtë

Burri i deputetës së LDK-së kapet me armë dhe drogë, reagimi i saj kur kapet në kamerë të fshehtë

Deputetja e LDK-së, Lirie Kajtazi ka rënë pre e kamerës së fshehtë të bërë nga emisioni Frontal në T7.

Kajtazi e cila gjatë bisedës në studio, përmes një lidhje live, e ka kuptuar se policia ka gjetur armë dhe drogë në veturës e saj.

Për me keq, Kajtazi e sheh edhe arrestimin e bashkëshortit të saj nga policia, pa e ditur se e tëra është kamere e fshehtë.