Caktohet dita e varrimit të ish-kryeministrit Bajram Rexhepi

Caktohet dita e varrimit të ish-kryeministrit Bajram Rexhepi

Këshilli organizativ për Varrimin e ish-kryeministrit Bajram Rexhepi kanë marrë vendim bashkë me familjen e të ndjerit që të martën të kryhet ceremonia e varrimit.

Kryeministri i parë i Kosovës, Bajram Rexhepi do të varroset në Mitrovicë në orën 16:30, njofton Klan Kosova.

Nga ora 10 deri në 11 do të bëhen homazhe në Kuvendin e Kosovës. Ai do të varroset me ceremoni shtetërore dhe gjithçka do të përcillet nga Forcat e Sigurisë së Kosovës.

Këtë për Klan Kosova e ka konfirmuar ministri në detyrë i Arsimit, Arsim Bajrami.