Cilin veprim të Presidentit Thaçi do ta quante tradhti Bekim Jashari

Cilin veprim të Presidentit Thaçi do ta quante tradhti Bekim Jashari

Bekim Jashari, aktualisht kryetar i Skenderajt, në Rubikon të KTV-së foli për një marrëveshje të mundshme me Serbinë dhe idenë e përfolur për korrigjim të kufijve.

Ai theksoi se nuk do që të besojë se presidenti i vendit, Hashim Thaçi do të ishte në gjendje që të shkelte mbi gjakun që është derdhur dhe të çonte përpara një marrëveshje të tillë.

“Ai që shkel mbi gjakun që është derdh, ka për ta quajtur jo veç Bekimi por i gjithë populli tradhtar, ajo nuk do diskutim, por nuk dua të besoj duke e analizuar se kush ka qenë Hashim Thaçi para luftës, çka ka bërë gjatë dhe pas luftës”, ka thënë ai. “Dua të besoj që nuk do të bëjë gabime, të qëllimshme, të paktën”.