Çka thonë qytetarët për dorëheqjen Ramush Haradinajt?

Çka thonë qytetarët për dorëheqjen Ramush Haradinajt?

Ramush Haradinaj dy ditë më parë dha dorëheqje nga posti i kryeministrit. Ai dha dorëheqje për shkak se u ftuar nga Gjykata Speciale në cilësinë e të dyshuarit.

Haradinaj lajmin për dorëheqje e bëri të ditur vet pas mbledhjes së qeverisë në një konferencë për media. Tha se nuk dëshiron t’a prezantojmë Kosovën si i dyshuar – andaj ka vendosur që në Hagë të gjykohet si qytetar – si Ramush Haradinaj.

Kryeministri në largim bëri thirrje që presidenti t’i shpallë sa më parë zgjedhjet dhe sovrani t’a ketë në duar zgjedhjen e qeverisjes së re.

Insajderi ka realizuar një vox – pop me qytetarët për të kuptuar qëndrimet e tyre në lidhje me vendimin e Haradinaj për largim nga i pari i ekzekutivit.

Këtu mundi t’i gjeni përgjigjet e tyre: