COVID-19: 80 pacientë po trajtohen në SHSKUK

COVID-19: 80 pacientë po trajtohen në SHSKUK

Në klinikat COVID në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës po trajtohen 80 pacientë.

Kjo është bërë e ditur nga raporti i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës.

Në QKUK janë të shtrirë 72 pacientë, ku 28 janë të konfirmuar me COVID-19, 37 me oksigjeno-terapi dhe një pacient është në gjendje të rëndë.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave

Klinika Infektive, 28 pacientë+ 3 pacientë post-covid nga Klinika e Pulmologjisë dhe 1 në gjendje të rëndë

Klinika e Pulmologjisë, 41 pacientë

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 8 pacientë

4 të konfirmuar pozitivë

2 me oksigjeno-terapi

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme

Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 3 pacientë

Spitali i Gjilanit, 3 pacientë. /Insajderi.com