Dalin pamjet e dëmeve të shpërthimit që ndodhi në Pejë

Dalin pamjet e dëmeve të shpërthimit që ndodhi në Pejë

Të dielën në qytetin e Pejës, dyshohet të ketë gjuajtur dikush minahedhës afër një klubi.

Në redaksinë e Insajderit kanë ardhur pamje të dëmeve që kanë ndodhur gjatë shpërthimit të së dielës. Sipas një lexuesi, policia nuk është marrur me këtë rast dhe është munduar t’i fsheh gjurmët e shpërthimit pasiqë sipas tij, zyrtarët policorë janë të afërt me klubin.