Dalja e qytetarëve sipas KQZ deri në orën 15:00

19.11.2017 15:41
Dalja e qytetarëve sipas KQZ deri në orën 15:00

Në konferencën e dytë për media, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka treguar numrin e votuesve që kanë dal të votojnë deri në ora 15:00.

Valdete Daka ka treguar se 24 përqind e votuesve kanë dal të votojnë deri në orën 15:00 dhe deri më tani procesi ka vajtur në mënyrë të rregullt.

Daka ka njoftuar se konferenca e radhës do të jetë në orën 20:00, një orë pas mbylljes së qendrave të votimit. /Insajderi.com