Debat publik për ndërtimin një pjese të re të autoudhës Prishtinë-Merdare

Debat publik për ndërtimin një pjese të re të autoudhës Prishtinë-Merdare

Një debat publik është paralajmëruar për ndërtimin e pjesës “E” të autoudhës Prishtinë-Merdare, njofton Insajderi.

Ky debat pritet të mbahet nga Ministria e Infrastrukturës në bashkëpunim me Ministrinë e Ekonomisë dhe Ambientit.

Debati ka të bëjë për raportin e vlerësimit të ndikimit në mjedis për ndërtimin e pjesës “E” të autoudhës Prishtinë-Merdare.

I gjithë debati do të mbahet sot në objektin e komunës së Podujevës, duke filluar nga ora 11:30. /Insajderi.com