Degradon gjuha e Stavilecit: Tash merret me vetullat e një qytetari

Degradon gjuha e Stavilecit: Tash merret me vetullat e një qytetari

Ministri në ikje i Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci duket jashtëzakonisht i prekur nga një qytetar i cili e ka sharë në mënyrë banale atë. Fillimisht Stavileci, bashkëshortja e të cilit është sulmuar para disa dite nga persona të panjohur, i ka kërkuar këtij qytetari ballafaqim fizik por më pas gjuha e tij ka devalvuar edhe në etiketime të tjera.

Pasi i ka “lyp fer” qytetarit i cili jeton jashtë Kosove, ministri Stavileci ka vazhduar ta komentojë edhe dukjen e tij.

Stavileci i “lyp fer” një qytetari në Facebook

Ka folur për vetullat e qytetarit, duke e lidhur atë me orientimin e tij seksual.  Komentet e këtij qytetari janë fshirë nga vet ai dhe për këtë ministri Stavileci i kërkon edhe sqarim duke e “akuzuar” se nuk është burrë.

Ja komentet e ministrit Stavileci.

Dita e parë në shkollë. Asgjë nuk na ndalë. Nuk jemi vetëm. Së shpejti me mamin këtu.

Posted by Blerand Stavileci on Wednesday, 30 August 2017