“Deklaratat e Izetbegovit për Kosovën vënë në pikëpyetje paqen në rajon”

“Deklaratat e Izetbegovit për Kosovën vënë në pikëpyetje paqen në rajon”

Ministri i Mbrojtjes së Serbisë, Aleksandar Vulin thotë se deklaratat dhe sjellja e anëtarit boshnjak të Presidencës së Bosnjës, Bakir Izetbegoviq lidhur me njohjen e Kosovës janë vënë në pikëpyetje paqja dhe stabiliteti i të gjithë rajonit, shkruan Tanjug.

Vulin tha se në seancën e sotme të Këshillit të Sigurisë Kombëtare do të diskutohet për situatën në Serbi, do të flitet  për punën e shërbimeve, organizatave dhe çfarë duhet bërë për të mbajtur situatën të qetë dhe të qëndrueshme dhe për të garantuar stabilitet për të gjithë rajonin.