Del Exit Poll-i i parë: dallim i thellë mes dy partive

Del Exit Poll-i i parë: dallim i thellë mes dy partive

Ora News dhe IPR Marketing kanë publikuar Exit Poll-in vetëm pak minuta pas përfundimit të procesit të votimit. Të dhënat janë për orën 20:00, pasi të dhënat janë në përditësim.

Në rang kombëtar sipas Exit Poll-it të Ora News dhe IPR Marketing Partia Socialiste merr 45-49% të votave, Partia Demokratike merr 30-34 %, Lëvizja Socialiste për Integrim 11-15%, LIBRA 1-3%, PDIU 3-5%.

Sipas Exit Poll-it, në qarkun  e Tiranës Partia Socialiste siguron nga 17-19 mandate, Partia Demokratike 11-13 mandate dhe Lëvizja Socialiste Për Integrim nga 2-4 mandate.