Delawie: Procesi po zhvillohet në mënyrën më të mirë të mundshme

Delawie: Procesi po zhvillohet në mënyrën më të mirë të mundshme

Ambasadori i Shteteve Bashkuara të Amerikës, Greg Delawie, ka thënë se dita e zgjedhjeve në Kosovë, ka filluar në mënyrën më të mirë të mundshme.

Delawie ka ftuar qytetarët e Kosovës që të dalin dhe të votojnë.

Ai, nëpërmjet rrjetit social Twitter ka bërë të ditur po ashtu se kongresistin Eliot Engel ka vizituar koalicionin e organizatave joqeveritare “Demokracia në Veprim”.