Dëmtohet përsëri parku “1 Tetori”

Dëmtohet përsëri parku “1 Tetori”

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, kishte angazhuar 4 roje në parkun e ri “1 Tetori”, pasi pati dëmtime vetëm pak ditë pas ndërtimit, por kjo gjë si duket nuk ka mjaftuar pasi ky park është dëmtuar përsëri.

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Dardan Sejdiu, përmes një postimi në Facebook ka treguar se sot janë thyer dyert e tualetit publik te ky park.

Megjithatë, ai ka njoftuar se ekipet e Komunës kanë intervenuar dhe janë rregulluar përsëri.

“Prishtina nuk mund të shkatërrohet, as nuk kthehet më në vend pa zot shtëpie. Prishtina ka edhe qytetari e edhe guxim që ti kundërvihet çdo tentimi për shkatërrim”, ka shkruar ai.

Kujtojmë se vetëm pesë ditë pasi parku u inaugurua, ai u mbush me plotë mbeturina derisa u demoluan edhe shumë pjesë të lojërave të tij.

Sot përsëri u vandalizua hapsira te parku i ri te 1 Tetori. U thyen dyert e tualetit publik. Megjithate ekipet e…

Posted by Dardan Sejdiu on Friday, 18 August 2017