Deputetët e Listës Serbe arrijnë në Kuvend për takimin konsultativ

Deputetët e Listës Serbe arrijnë në Kuvend për takimin konsultativ

Në përpjekje për të gjetur zgjidhje për krijimin e institucioneve, sot do të mbahet takimi konsultativ i shefave të grupeve parlamentare me kërkesë të kryesuesit të seancës së Kuvendit të Kosovës, Adem Mikullovci.

Të parët që arritën në kuvenditn e Kosovës janë deputetët e Listës Serbe.

Partia Demokratike e Kosovës ka konfirmuar pjesëmarrjen në këtë takim, derisa Lëvizja Vetëvendosje dhe koalicioni LDK-AKR-Alternativa kanë bërë të ditur se nuk do të marrin pjesë, pasi që takimi sipas tyre është i panevojshëm.

Takimi nis prej orësh 10:00