Deputeti i shkruan letër kryeministrit Haradinaj – i kërkon zgjedhje për grevën në arsim

Deputeti i shkruan letër kryeministrit Haradinaj – i kërkon zgjedhje për grevën në arsim

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, Korab Sejdiu i ka shkruar një letër kryeministrit të vendit, Ramush Haradinaj nga i cili ka kërkuar që të gjej zgjidhje për grevën në arsim.

Ai përmes një letre ka kërkuar nga shefi i Qeverisë që të gjej zgjidhje urgjente.

“Diku 500 mijë nxënës dhe studentë të institucioneve publike arsimore të të gjitha niveleve janë jashtë klasave, duke çrregulluar në tërësi procesin e mësim-nxënies në vendin tonë… Besoj se nuk kam nevojë t’ju flas për dëmet që kjo grevë po i shkakton vendit tonë, e as për arsyet që na kanë sjellë në këtë gjendje të krizave të shumta sociale…”, thuhet mes tjerash në letrën e tij.