Deputeti i VV-së sulmon Thaçin: Po tallet me shtetin dhe Kushtetutën

Deputeti i VV-së sulmon Thaçin: Po tallet me shtetin dhe Kushtetutën

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Bajqinovci, ka deklaruar se Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, po talelt me shtetin dhe Kushtetutën, në çdo hap që bën.

Bajqinovci ka deklaruar përmes Facebook se Thaçi i ngatërron përmbajtjet politike me ato juridike dhe i keqpërdorë brutalisht për interesat e tij parapolitike, si kreu i oligarkëve të Kosovës.

” Më thjeshtë, çfarë po bën ky është pak a shumë kështu: Kur një noter kërkon nga palët t’u bëjë gati aktin noterial para se palët të jenë pajtuar për përmbajtjen e marrëdhënies juridike. I nderuar noter i zellshëm, prisni kërkesën. Shpejt do të ju arrijë”, ka shkruar tutje deputeti i VV-së.