Deputeti i LDK-së thotë se partia e tij s’ka para për fushatë

Deputeti i LDK-së thotë se partia e tij s’ka para për fushatë

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Nuredin Ibishi, ka akuzuar disa parti për fillimin e fushatës e që sipas tij, ato kanë para të bollshme për shpenzime të tilla.

“Disa parti kanë nis edhe fushatën por ata mesiguri kanë të holla të mjaftueshme”, tha Ibishi në “Kontakt”.

Sipas tij, partitë po shfrytëzojnë ndonjëherë edhe paranë publike për të bërë promocione zgjedhore.

Ai është pyetur se a ka LDK para të mjaftueshme për fushatë të parakohshme dhe është përgjigjur jo.