Deputeti i PDK-së sfidon Haradinajn: Kryeministri t’i jap fund demarkacionit

Deputeti i PDK-së sfidon Haradinajn: Kryeministri t’i jap fund demarkacionit

Në intervistën me Fidan Jupollin, mysafiri i radhës në Express ishte deputeti i PDK-së njëherësh edhe anëtar i Komisionit për Integrime, Zenun Pajaziti.

Ai përballë Jupollit ka folur për çështjen e Demarkacionit me Malin e Zi dhe reagimin e ambasadës amerikane drejtuar Qeverisë Haradinaj dhe Komisionit të kryesuar nga Shpejtim Bulliqi.

Pajaziti i ka kërkuar kryeministri Haradinaj që të tregojë guxim dhe  t’ia vejë pikën temës së demarkacionit, versoni aktual i së cilës sipas kreut të ekzekutivit është i gabuar dhe vendi humb tokë.