Deputeti i VMRO-së që i hapi derën e Kuvendit huliganëve

Deputeti i VMRO-së që i hapi derën e Kuvendit huliganëve

Mediet e Maqedonisë kanë publikuar së fundmi se deputeti i VMRO-DPMNE-së, Kërste Mukoski, ka qenë personi i cili i hapi derën e Kuvendit protestuesve të dhunshëm.

Siç njofton portali “DokazM.mk”, bazuar nga burime të sigurta, deputeti i VMRO-DPMNE-së, Kërste Mukoski është fajtori kryesor që huliganët pushtuan parlamentin dhe sulmuan deputetët.(periskopi)