Deputeti VV-së për rastet e plagosjeve mes qytetarëve: Policia duhet merret me bastistje

Deputeti VV-së për rastet e plagosjeve mes qytetarëve: Policia duhet merret me bastistje

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Baqinovci, thotë se Policia duhet merret me bastisje nëpër rrugë, lokale e automjete.

Kjo për shkak të rasteve të shumta të plagosjes me armë dhe therjes me thikë.

“Sot shumë të rinj bartin armë pa leje në brez duke i rrezikuar qytetarët”, ka shkruar Bajqinovci në Facebook.

Ai ngriti edhe shqetësimin se shumica e personave të kapur për armëmbajtje pa leje lirohen me procedurë të rregullt

“Mbi 90% të rasteve të hapura për armëmbajtje pa leje gjobiten me para”, tregoi Bajqonovci. /Insajderi.com

 

Plagosjet me armë zjarri dhe therrjet janë bërë përditshmëri, andaj policia duhet të merret me bastisje sistematike në…

Posted by Mefail Bajqinovci on Wednesday, 28 April 2021