Deputetja Deliu kritikon idenë që zgjedhjet të mbahen në kohë pandemie

Blerta Deliu ka kritikuar idenë se zgjedhjet tè mbahen gjatë pandemisë.

Deputetja Deliu kritikon idenë që zgjedhjet të mbahen në kohë pandemie

Deputetja e PDK-së, Blerta Deliu ka kundërshtuar idenë që të mbahen zgjedhjet në kohë pandemie.

Ish zv-kryeministri, Haki Abazi ka kërkuar që të të mos ketë gjendje të jashtëzakonshme, por zgjedhje të jashtëzakonshme.

Deliu tha se Të kërkosh zgjedhje në këtë trend të përhapjes së infeksionit me virusin corona, është t’i bashkohesh ftesave për injorim të rekomandimeve profesionale dhe t’i takosh grupeve që për një kalkulim të ulët përfitues bëjnë ballë të shkelin mbi çdo gjë.

Në Kosovë çdo ditë po regjistrohen mbi 200 raste me coronavirus. /Insajderi.com/