Deputetja e AAK-së nuk i ndalë lotët pas dorëheqjes së Ramush Haradinajt

Deputetja e AAK-së nuk i ndalë lotët pas dorëheqjes së Ramush Haradinajt

Pas dorëheqjes së kryeministrit Ramush Haradinaj pati reagime të ndryshme,  por disa nga ta edhe shpërthyen në lotë.

Para selisë së AAK-së në Prishtinë, Time Kadrijaj ka qajtur me lotë, pas mbledhjes së kryesisë së kësaj partie dhe njoftimit për largimin nga qeveria.