Deri më 16 gusht subjektet politike kanë afat të aplikojnë për certifikim në zgjedhjet lokale

Deri më 16 gusht subjektet politike kanë afat të aplikojnë për certifikim në zgjedhjet lokale

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka hapur afatin për aplikim për certikimin e subjekteve politike për zgjedhjet lokale të 17 tetorit 2021, shkruan Insajderi.

Në një njoftim të KQZ-së thuhet se partitë politike, koalicionet, iniciativat qytetarë e kandidatët e pavarur mund të fillojnë aplikimin për certifikim nga sot, gjatë orarit 08:00 deri 16:00, ndërsa afati përfundon më 16 gusht.

“Kërkesat për certifikim dorëzohen në Zyrën për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim, në çdo kohë, gjatë orarit të punës, nga ora 08:00 deri 16:00”.

Kujtojmë së ditë më parë, presidentja, Vjosa Osmani ka emëruar Kreshnik Radoniqin si kryetar të KQZ-së, si pasues i Valdete Dakës./Insajderi.com