Deri në 2 orë pritje për bashkatdhetarët

Deri në 2 orë pritje për bashkatdhetarët

Mërgimtarët që po vijnë në Kosovë po u duhet të presin gjysmë ore në kufirin Merdare, ndërsa deri në 2 orë është pritja për të dalë nga Kosova.

Sipas informacionit të Qendrës Kombëtare për Menaxhimi Kufitar te pikëkalimi Dheu i Bardhë pritja është 50 minuta për hyrë dhe për të dalë.

Ndërsa më në pikën kufitare Muçibabë pritja për të hyrë në Kosovë është 30 minuta, për të dalë përmes kësaj pike kufitare rezulton të jetë me pak deri në 10 minuta. /Insajderi.com