Deri në dy orë pritjet në pikën kufitare në Merdare

Deri në dy orë pritjet në pikën kufitare në Merdare

Bashkatdhetarët po duhet të presin deri në dy orë deri në dy orë e gjysmë për të dalë nga Kosova përmes pikës kufitare në Merdare, ndërsa një orë e gjysmë është pritja për të hyrë.

Sipas informacionit të Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, në pikëkalimin te Dheu i Bardhë për të hyre në Kosovë pritjet janë gjysmë ore kurse për të dal 3 deri në 5 minuta.

Në kufirin Multivodë pritja për të hyrë dhe për të dalë është e njëjtë tre deri në 5 minuta.