Dështon seanca gjyqësore ndaj Lushtakut

Dështon seanca gjyqësore ndaj Lushtakut

Për herë të tretë ka dështuar seanca e shqyrtimit fillestar ndaj Sami Lushtakut dhe të tjerëve të akuzuar për ikjen nga hapësirat e QKU-së, raporton KTV.

Sërish, për mungesë të një prej të akuzuarve, këtë herë Skender Tahirit, nuk ka pasur kushte për mbajtjen e seancës.

Gjyqtari Shasivar Hoti, ka caktuar seancën e radhës për datën 6 dhjetor.