Dhunohet një femër në Prishtinë – I dyshuari incizon dhunimin dhe i vjedh dokumentet viktimës

Dhunohet një femër në Prishtinë – I dyshuari incizon dhunimin dhe i vjedh dokumentet viktimës

Një grua është dhunuar pasi që pa dëshirën e saj i dyshuari e ka futur në veturën e tij duke e dërguar në motel e më pas edhe e ka dhunuar.

Sipas Policisë së Kosovës i dyshuari kishte bërë fotografime dhe incizime të ndryshme, njëkohësisht i kishe vjedhur dokumente personale dhe një shumë parash.

Në lidhje me rastin janë intervistuar edhe dëshmitarë rasti.