Digjet një autobus në Drenas

Digjet një autobus në Drenas

Një autobus është përfshirë nga flaka në këto momente në fshatin Korroticë e Ulët të Drenasit.

Dëshmitarët që kanë qenë në vendin e ngjarjes kanë dërguar një fotografi dhe kanë treguar se nuk ka persona të lënduar.

Sipas njërit nga ta, autobusi ka qenë duke shkuar në drejtim të Pejës. Gjithçka ka ndodhur shumë shpejt. Udhëtarët janë shtyrë në mes vete dhe kanë arritur të dalin nga autobusi brenda shumë pak minutave”, ka thënë ai.