Digjet një objekt që menaxhohej nga AKP-ja

Persona të panjohur ia kanë vurë zjarrin objektit të një ish ndërmarrje, e cila menaxhohej nga Agjencia Kosovare e Privatizimit.

Rasti ka ndodhur mbrëmë në fshatin Studenqan të Suharekës. Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitë policore dhe zjarrfikësit, të cilët e kanë shuar zjarrin. Rasti nën hetime.