Digjet pjesa elektrike e një ndërtese në Prishtinë

Digjet pjesa elektrike e një ndërtese në Prishtinë

Një zjarr ka përfshirë pjesën elektrike në hyrje të një ndërtese në rrugën “Ahmet Gashi”, në Prishtinë.

Zjarrfikësit dhe as Policia ende nuk kanë dal në vendin e ngjarjes. Ndërkohë, sipas një video të siguruar, banorët janë në panik.

Gjithashtu, ende nuk dihen shkaqet dhe as dëmet e shkaktuar nga ky zjarr.