Disa të lënduar në një aksident trafiku në Peran

Disa të lënduar në një aksident trafiku në Peran

Në fshatin Peran të Podujevës ka ndodhur një aksident trafiku mes dy veturave me targa lokale.

Disa persona kanë mbetur të lënduar ndërsa dëmet materiale janë të konsiderueshme.

Njësiti i trafikut ka dalë në vendin e aksidentit dhe është duke u marrë me shikimin e vendit të ngjarjes.