Diskutime për COVID’19 – Zemaj takohet me kryeshefin e Inspektoratit Policor

Diskutime për COVID’19 – Zemaj takohet me kryeshefin e Inspektoratit Policor

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka pritur sot në takim ushtruesin e detyrës së kryeshefit të Inspektoratit Policor të Kosovës, Kushtrim Hodaj.

Gjatë këtij takimi, ministri Zemaj ka njoftuar Hodaj për masat dhe aktivitetet e Ministrisë së Shëndetësisë, për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Zemaj falënderoi Inspektoratin Policor të Kosovës për angazhimin në kryerjen e detyrave që lidhen me monitorimin dhe mbikëqyrjen e zbatimit të masave kundër pandemisë Covid-19.

E Hoda tha se Inspektorati Policor i Kosovës e ka planin e vet të inspektimeve për të zbatuar masat kundër Covid-19 dhe në bashkëpunim edhe me institucionet e tjera po zhvillojnë aktivitete ditore për përmbushjen e përgjegjësive në kuadër ta angazhimeve kundër Covid-19.

Ministri Zemaj dhe kryeshefi Hodaj kanë theksuar domosdoshmërinë e bashkëpunimit dhe koordinimit të ngushtë midis institucioneve në zbatimin e masave kundër Covid-19./Insajderi.com