raporton BBC Z. Zelensky vi" />

Dita e 95-të e luftës: Zelensky zhvillon një udhëtim të rrallë jashtë Kievit

Dita e 95-të e luftës: Zelensky zhvillon një udhëtim të rrallë jashtë Kievit

Presidenti i Ukrainës ka bërë një udhëtim të rrallë jashtë kryeqytetit, Kiev, thotë zyra presidenciale raporton BBC

Z. Zelensky vizitoi pozicionet e vijës së parë në rajonin e Kharkiv, tha ai.

“Dua të falënderoj secilin prej jush për shërbimin tuaj. Ju rrezikoni jetën tuaj për të gjithë ne dhe shtetin tonë,” u tha presidenti trupave.

Qyteti verilindor ka përjetuar disa nga luftimet më të ashpra që kur Rusia nisi pushtimin e saj në Ukrainë më 24 shkurt./Insajderi.com