Djali i Demaçit: Babai do të jetë i qetë kur Kosova të jetë më e organizuar

Djali i Demaçit: Babai do të jetë i qetë kur Kosova të jetë më e organizuar

Në seancën komemorative të Kuvendit të Kosovës, kushtuar jetës dhe veprës së veprimtarit të shquar Adem Demaçi, ka folur edhe djali i tij Shqiptar Demaçi.

Ai tha se babai i tij do të jetë i qetë kur Kosova të jetë më e organizuar.

“Baca Adem ka vdekur i qetë dhe i qetë do të jetë në vendlindjen e tij. Madje ai do të jetë i qetë kur Kosova të jetë më e organizuar”, u shpreh djali i Demaçit, duke falënderuar për organizimin e bërë.