DNV: Rezultat i ngushtë mes LAA dhe Vetëvendosjes për vendin e dytë

DNV: Rezultat i ngushtë mes LAA dhe Vetëvendosjes për vendin e dytë

Demokracia në Veprim ka publikuar rezultatet preliminare të 70 për qind të votave të numëruar.

Rezultat tejet i ngushtë është për pozite e dytë në mes të koalicionit LDK-AKR-Alternativa dhe Lëvizjes Vetëvendosjes.

Sipas DnV-së e para vazhdon të mbetet koalicioni PDK-AAK-Nisma me 34.2 për qind, e dyta është  Lëvizja Vetëvendosja me 26.3 për qind dhe koalicioni LDK-AKR-Alternativa me 25.8 për qind, ndërsa

E katërta vazhdon të mbetët Lista Serbe me 4.2 për qind ndërsa partit e tjera kanë arritur të fitojnë 3.4 për qind./Insajderi.com