Dogana kalon 1 miliard euro të mbledhura

30.11.2017 16:01
Dogana kalon 1 miliard euro të mbledhura

Dogana e Kosovës përmes një komunikate për media ka njoftuar se deri më sot mbledhur mbi 1 miliard e 6 milionë euro.

“Krahasimi ne mes të viteve 2016 dhe 2017 në periudha të njëjta kohore tregon që kemi një rritje prej 6.4 % më shumë, apo shprehur në milion kjo është mbi 60 milionë euro më shumë. Pra gjatë viti 2016 dogana në të njëjtën periudhe kishte mbledhur 946 milion euro derisa në këtë periudhë janë mbledhur 1,06 miliard euro”, theksohet në komunikatë.